Website Bouwen-, inrichten

& onderhoud

Website bouwen & inrichten

Voor ieder wat wils!
Ben je startende dan is de OnePager een prima basiswebsite. Een eenvoudige website waar al je contactgegevens op staan. Al een poos ondernemer maar je website vernieuwen kies dan voor het Website+ pakket. Wil je gebruik maken van meerdere functionaliteiten en heb je je doel helder voor jezelf dan is de Customized de perfecte keuze! Samen werken we elke pagina in schets uit.

 Het bouwen of ombouwen van jouw converterende website in WordPress

De installatie en het koppelen van de diverse Plugins (functionaliteiten) om de website slim te laten werken voor jou.

  2 revisierondes

  Inbegrepen: thema DIVI (1 jaar licentie t.w.v. $ 249,00).

 Inbegrepen: 1e jaar ‘Pech Hulpverlening’.

 Max. 5 pagina’s 

  Exclusief maar essentieel: Hostingpakket & Domeinnaam (ik advies Vimexx aan)

Optioneel: ik regel je hosting en domeinnaam via WP Webhosting voor € 39,00 per maand. Dit zijn maandelijkse kosten en inbegrepen is: maandelijkse updates van Plugins, Thema, onderhoud en Back-ups. Snelheid van jouw website en beveiliging zijn o zo belangrijk!

Website pakketten

OnePager

Eenvoud & Simpel

Een One-Pager is een website die één enkele pagina bevat. Vaak doorloop je de hele website door te scrollen. Middels het koppelen van Anchor-links wordt gezorgd dat je op de pagina makkelijk naar de juiste koppen wordt doorverwezen. 

 

Vanaf € 497,-

Website +

Voor de ervaren & doelgerichte ondernemers:

Je bent al een tijdje ondernemer, hebt hoogstwaarschijnlijk ooit een website zelf gebouwd in een gratis webbouwer. Maar wilt graag moderniseren en vernieuwen door je eigen huisstijlkleuren en logo toe te passen. Dan is de Website + ideaal voor jou!

– Meer dan 1.000 Lay-Outs
– Max 5 pagina’s

€ 750,-

Website Pro

 Customized & Extra’s

Jij weet precies hoe jij je website wilt. Je hebt waarschijnlijk jouw hele website strategie al voor ogen en een beeldbank vol met foto’s- video’s en content inspiratie, alleen die techniek..
Dan is dit Customized pakket top voor jou!

– Volledig from ‘scratch’
– Max 8 pagina’s
– SalesPage (optioneel)

€ 997,-