About Me

Hi! I’m Angela

Het gezicht achter Tech Va

From live to work, to work to live.

Hi,

‘Zelfstandig ondernemer’ kwam nooit voor in mijn woordenboek. In mijn ogen bestond dit alleen bij rijke & perfecte gezinssituaties. Maar wat is een perfect? En wat is rijk? Iedereen kan dit op een andere manier intrepeteren. Voor mij staat ‘perfect’ gelijk aan hoe je in je lijf zit, je blij bent met de persoon die je bent. Rijkdom betekent voor mij; te leven op mijn voorwaarden, de tijd zelf mogen bepalen, te genieten van alles wat ‘nu’ afspeelt.

Zelf had ik nooit affiniteit met het ondernemerschap. Tot ik ermee in aanmerking kwam en het VA schap ontdekte.

Op jonge leeftijd was ik thuis al bezig met onze computer, hielp ik Opa en Oma met de installatie van een videorecorder, maakte er een hele handleiding van maar was ook erg nieuwsgierig naar hoe alles werkt. Zo maakte ik op 10 jarige leeftijd Powerpoints presentaties wat een digitaal foto-album werd. En werd ik blij toen ik tijdens de Informaticales ontdekte hoe Excel en het volledige Microsoft Office pakket werkte. Door dit besef weet ik dat het Technisch Virtual Assistent en Online techniek mij ook op het lijf is geschreven.

Daarnaast bijt ik mij graag vast in Technische vraagstukken en geef niet zo gauw op tot ik weet hoe iets werkt.

Mijn werkleven lang (en dit is al vanaf mijn 14e) riep ik altijd; Werken is mijn passie!’ En dat is nog steeds zo, zonder geld wordt je beperkt. Maar geld is een middel. En ik weet dat je ook geld kunt verdienen waar je niet altijd HARD voor moet werken maar wel ‘slim’ in kunt werken. Hier doel ik op d.m.v. de systemen zo inrichten dat zij het werk doen voor jou.

Het bouwen en inrichten van hun website en/of online academie. Het aanmaken en inrichten van E-mail Marketing. Het inrichten van een online webshop. D.m.v. een technische koppeling met jouw producten of diensten en een geïntegreerd betaalsysteem zorg ik ervoor dat jouw website voor jouw werken. Aan de voorkant zorgen dat alles met elkaar automatiseert, zorgt dat jij geen handmatige handelingen moet uitvoeren! Dit kost jou eenmalig een investering en je krijgt er een hele hoop tijd voor terug. Daar bovenop; verdien jij ook nog eens geld. En dit allemaal door ‘slim’ te werken in plaats van hard te werken.

Ik ben Angela (oftewel: Angel), 35 jaar woonachtig in de kop van Noord Holland. Liefdevolle partner, SugarAunt van 3 (4e is onderweg). Een multi-passionate; naast Virtual Professional heb ik een grote liefde voor; m’n paaldanssport, motorrijden, piano spelen, snowboarden in Oostenrijk, hide-aways met de auto (Kroatië) of familietrips in Bali.

‘Together we build’

Mijn werkwijze

1. Let's connect!

Voeg mij toe op Instagram om mijn ‘daily life’ te volgen. Via mijn Social Media kanaal kun je mijn ontwikkelingen volgen van mijn Online Business. Direct al antwoord op een technisch vraagstuk? Stuur mij een DM of vul het contactformulier in.

2. Let's meet

We zijn ‘connected’ met elkaar. Binnen 24 uur ontvang jij een persoonlijke reactie van mij. Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen op gebied van Technische ondersteuning? Laat je gegevens achter dan plannen we samen een (vrijblijvende) video call in van max. 60 minuten. 

3. Klik & match

Tijdens de video call vraag ik je het hemd van het lijf om zo goed mogelijk een beeld te krijgen wat jouw wensen zijn. Een wederzijdse ‘klik’ vind ik dan ook erg belangrijk. Zijn wij een match? Dan gaan we over op het offertetraject en de planning.

4. Bevestiging

Binnen 1 week ontvang je een gespecificeerde offerte van mij welke 14 dagen geldig is. Ga jij akkoord en heb je de offerte bevestigd, dan ga ik voor je aan de slag!