‘What you see is what you get’

Tarieven

Transparantheid is waar ik van houd. Bekijk onderstaand de prijzen van de verschillende Technische Expertise. Wil je mij op regelmatige basis inhuren om je structureel te ontzorgen? Bekijk dan mijn Project & Flex pakketten.

 

Pakketprijzen

Herken jij jezelf hierin?

 • Continue aan het werk in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf. 
 • Een ‘To-do-List’ waar geen einde aan komt. Teveel tijd kwijt aan uitvoerend taken & dagelijkse werkzaamheden.
 • Een lichtelijke error krijgt van techniek of administratieve zaken.
 • Je consistent maar Online Zichtbaar moet zijn (maar geen tijd / zin en verstand) van hebt.
 • Werkzaamheden waar je niet echt meer blij van wordt.

Laat mij je helpen!

Ik kan mij voorstellen dat werk ‘uitbesteden’ een lastig ding is voor je. Je bedrijf is je kindje. Maar hoe zal het voor je zijn als;

 

 • Ik deze taken uit handen kan nemen? 
 • Jij hiermee ruimte in je agenda over houdt om jouw Corebusiness te laten groeien?
 • We samen kijken hoe structurele taken en/of processen efficiënter kunnen?
 • Ik de voortgang bewaak en jij wekelijks van mij een follow-up ontvangt?

Lees dan snel verder!

 

Website Pakketten

Voor ieder wat wils!

Ben je startende dan is de OnePager een prima basiswebsite. Al een poos ondernemer maar je website vernieuwen kies dan voor de Basic+. Wil je meer gaan aanbieden en heb je je doel helder voor jezelf dan is de Customized een juiste keus.

 

Online Academie

 

Heb jij een hoop kennis in huis en kun je niet wachten om jouw kennis over te brengen aan anderen?! Je hebt video’s opgenomen, je content volledig uitgeschreven. Kortom; je training is zo goed als klaar! Alleen nu komt de techniek om de hoek kijken en laat je daar nou nét niet de tijd ervoor hebben om je hierin te verdiepen. En zeg nou zelf, die tijd kun je veel beter investeren in het ‘werven van klanten’.

Die training heb je toch niet voor niets ontwikkeld?! Of je nu een eenvoudige Academie wilt (Basic) of één met veel functionaliteiten (Pro). Here I am! Ik help jou met bouwen en inrichten.

Online Webshop

 

Je hebt een fysieke winkel maar merkt tijdens de pandemie dat het niet geheel onverstandig is om daarnaast ook nog een Online Webshop te hebben. Of je hebt een hele leuke hobby en wilt deze producten graag online verkopen. Naast het verkopen van producten kun je ook diensten verkopen.

En hoe fijn is het door het koppelen van een betaalsysteem via Mollie in combinatie met Active Campaign / MailBlue en Moneybird, dat jouw verkopen in de webshop gewoon doorgaan!

E-mailMarketing

 

Een mooie start om mensen al kennis met je te laten maken middels e-mail. E-mail is een kanaal wat altijd zal blijven bestaan. Dit kan al simpelweg door een gratis weggever (zoals e-books, nieuwsbrieven of blogs) vrij te geven in ruil voor hun e-mailadres. Heb jij geen moeite met video’s opnemen, dan kun je ook korte video’s toevoegen aan je mails.

Ik richt een MailFunnel voor jou in zodat jouw potentiële klanten geïnformeerd worden d.m.v. mailopvolging.

Bouwen & Inrichten: € 250,-
Incl. Content & Graphic: -maatwerk-

Online Zichtbaarheid

 

Je bent startende ondernemer of al een poos ondernemer, hebt fysiek een winkel of voert verschillende dienstverlening uit maar Online Zichtbaarheid; kan beter of moet nog starten. Jij hebt er geen kaas van gegeten, hebt weinig tot geen tijd om consistent te posten. Kortom; jij wilt je bezig houden met jouw core-business.

Laat mij je helpen! In een gedeelde map zorg jij voor input, ik regel de rest en zorg voor plaatsing op het Social Media kanaal.

 

Uurtarief: € 55,00 per uur
Of kies ‘Project en Flexpakket’

 

Projecten & Flexpakket

 

Heb jij als drukbezette ondernemer alleen structurele ondersteuning nodig? Zowel op Technisch vlak als Administratief / Secretarieel? Door het werken met pakketten weet je van tevoren precies wat het je per maand kost. Wel zo helder! 

Graag help ik je op regelmatige basis, zodat ik niet alleen maar ‘brandjes blus’, maar je structureel kan ontlasten en ontzorgen. Ondersteuning nodig bij één groot project? Ik pak projecten graag van A tot Z aan en zorg voor follow-up en terugkoppeling.

Liever enkele uurtjes afnemen? Mijn (losse) uurtarief is € 67,00 per uur.

Website pakketten

OnePager

Eenvoud & Simpel

Een One-Pager is een website die één enkele pagina bevat. Vaak doorloop je de hele website door te scrollen. Middels het koppelen van Anchor-links wordt gezorgd dat je op de pagina makkelijk naar de juiste koppen wordt doorverwezen. 

 

€ 399,-

Website +

Voor de ervaren & doelgerichte ondernemers.

Je bent al een tijdje ondernemer, hebt hoogstwaarschijnlijk ooit een website zelf gebouwd in een gratis webbouwer. Maar wilt graag moderniseren en vernieuwen door je eigen huisstijlkleuren en logo toe te passen. Dan is de Website Plus ideaal voor jou!

– Meer dan 1.000 Lay-Outs
– Max 5 pagina’s

€ 750,-

Website Pro

Customized & Extra’s

Jij weet precies hoe jij je website wilt. Je hebt waarschijnlijk jouw hele website strategie al voor ogen en een beeldbank vol met foto’s- video’s en content inspiratie, alleen die techniek..  Dan is dit Customized pakket top voor jou!

– Volledig from ‘scratch’
– Max 6 pagina’s
– SalesPage (optioneel)

€ 997,-

Online Academie

Basic

Deze Online Academy Basic bevat 1 cursus of training.

– WP Fusion
– MailFunnel

€ 1.200,-

Pro

Deze Online Academy bevat meerdere modules die je kunt vrijgeven
nadat de deelnemers een module hebben voltooid.

– LearnDash
– MailFunnel
– Incl. 3 Modules

€ 1.800,-

strippenkaart

Flex pakket Silver

 10 – 12 uur p.mnd 
(± 3 uur per week)

minimaal 6 uur per maand
€ 52,50 per uur

Heb jij incidentele behoefte aan ondersteuning, dan is dit pakket ideaal voor jou! Dit pakket is goed voor jou wanneer je met name regeltaken wilt uitbesteden.

per maand vanaf

€ 315,-

Flex pakket brons

17 – 21 uur per maand
(± 4 uur per week)

minimaal 12 uur per maand
€ 47,50 per uur

Heb je regelmatig behoefte aan ondersteuning, kies dan dit pakket! Dit pakket past perfect bij jou wanneer je met regelmaat werkzaamheden wilt uitbesteden. 

per maand vanaf

€ 570,-

Flex pakket gold

21 – 25 uur per maand
(± 6 uur per week)

minimaal 20 uur per maand
€ 42,50 per uur

Heb je structureel behoefte aan ondersteuning, dan is dit het aangewezen pakket voor jou! Dit pakket past het best bij je wanneer je meer tijd wilt spenderen aan je core business i.p.v. “randzaken”

 

per maand vanaf

€ 850,-

Voorwaarden:

 • Tarieven zijn exclusief BTW.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd na opdrachtbevestiging.
 • Het bouwen en inrichten van website-, online academie-, webshop- en e-mailfunnel worden op maat met de klant afgestemd.
 • In termijnen betalen is mogelijk, bekijk de algemene voorwaarden.
 • Niet gebruikte uren blijven 1 maand geldig.
 • Pakketten worden maandelijks  gefactureerd met een betalingstermijn van 30 dagen.
 • Hoe groter het pakket, hoe voordeliger het bijbehorende uurtarief.
 • Je zit niet aan een lang abonnement vast! Elk pakket heeft een proefperiode van minimum  maanden, daarna geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. 
 • Liever een samenwerkingsovereenkomst voor lange tijd (> 6 maanden). Bekijk de voorwaarden.

Afstemming:

 • Virtueel houdt in dat ik voornamelijk ‘op afstand’ op mijn eigen werklocatie en/of kantoor de werkzaamheden voor je uitvoer.
 • Om de voortgang te bewaken en zaken goed met elkaar af te stemmen houden we wekelijks samen een follow-up via Trello (Projectmanagement Tool)-, videocall-, telefonisch en per e-mail.
 • Ik kan wel ‘virtueel’ werken maar komt het eens voor dat we elkaar ‘live’ moeten ontmoeten voor een werkafspraak dan kunnen we op locatie afspreken of bij mijn werklocatie afspreken.
 • Werktijden: dinsdag t/m zaterdag van ± 09:00 tot ± 17:00 uur.
 • Reactietijd per e-mail binnen 48 uur.
 • Voor spoedopdrachten in de avonden of zondagen geldt een toeslag van 50% met een minimum van 1 uur.