Business flow academie blog 1

Mijn ervaring | Business Flow Academie

In 2014 was de 1e keer dat ik in aanmerking kwam met een groepstraject. Dit was dan een heel ander groepstraject maar wel waar ik in een groep met gelijkgestemde zat. Een heel intensief traject maar het heeft mijn leven verandert!

In deze blog lees je mijn ervaring wat mijn vervolgstap was in mijn ondernemersreis bij de aansluiting van de Business Flow Academie bij ondernemerscoach JessWorks. Mijn resultaat ná de Academie van 3 maanden:

➤ Mijn ontslag (na 15 jaar) in loondienst

➤ Mijn overwogen keus hierin. Had het namelijk nog erg naar m’n zin.

➤ Een veilige en besloten groep met 5 online ondernemende vrouwen

➤ Een groot netwerk ontmoet en leren kennen tijdens de Business Borrels en Livedag van Jess

➤ Praktisch aan de slag en een Contentstrategie tijdens mijn 1:1 VIP Livedag op locatie

 

 

 

Op bovenstaande linkjes wordt je doorverwezen naar mijn Insta account en krijg je een beeld van de
OFF-line dagen wat tot in de puntjes goed verzorgd werd. Voeg mij toe zodat we connected zijn op Socials en mis niks van mijn ondernemersreis.

Online Leeromgeving

“Als je doet wat je doet, krijg je wat je kreeg?”

Als Online ondernemer voelde ik mij vaak alleen…

Enorme blijdschap na het afronden van de Technische VA opleiding. Een grote community met Technische VA’s. Helemaal happy toen ik mij inschreef bij de KvK. En dan……?!

Tjah, er komt gigantisch veel op je af. Ik was ondertussen overal lid op Facebook groepen zoals: ambitieuze meisjes, Business Babes NL, Startende vrouwelijke ondernemers, Het Virtuele ondersteuners Platform and many more.. gek werd ik ervan! Ik wilde praktisch aan de slag maar vooral; ondernemen op mijn manier! Buiten dat, Jessica is ondernemerscoach en mijn overtuiging; heb ik nú al een Business Coach nodig?

Ik had net het VA Festival achter de rug en een hoop sprekers gehoord, met 2 sprekers had ik een online call maar voelde het niet. Ik ben iemand, ik houd er niet van als ik wordt overgehaald. Dan ervaar ik weerstand.

 

Mijn 1e online call met Jess

Tijdens mijn 1e call [mei 2022] met Jessica kreeg ik meteen al fijne tips hoe ik meer vanuit Fun & Flow kan ondernemen. Hoe je plezier kunt halen door de juiste stappen in te zetten ontstaat groei. Het was zo’n verademing dat ik éindelijk iemand sprak (buiten mijn persoonlijke omgeving) die verstand had van Online ondernemen. Het voelde zo goed en vertrouwd, ook omdat ik al de hele Podcast reeks van Jessica luisterde.

Ik ging groeien

In mei 2022 stapte ik in de Business Flow Academie, zonder begeleiding. Eerder was ik al bekend doordat ik een paar cursussen had afgenomen o.a. de Insta Flow cursus. Tijdens onze welverdiende vakantie in Portugal had ik eindelijk de tijd om de Academie te volgen maar ik besloot ook om deel te nemen aan de groepscoaching. Dankzij Jess heb ik 3 maanden mogen deelnemen zonder 1:1 begeleiding. De wekelijkse groepscalls hebben mij zoveel gebracht. De groepsapp waarin Jessica ons motiveerde in de start van de week en wij onze successen deelde aan het eind van de week. Maar ook 2 buddies die ik heb geholpen met de inrichting van hun Online Academie. Mooie vriendschappen die zijn ontstaan, een hele leuke samenwerkdag en de GIFjes cursus uitgevoerd of klanten die werden doorverwezen naar mij.

Ik ben nog lange na niet door alle videolessen en modules, maar ook hier heb ik onbeperkt toegang. Het zijn praktische lessen die ik erbij pak wanneer ik ermee aan de slag ga in mijn ondernemersreis. En dat is zo fijn! Ik bepaal zelf hoe ik mijn bedrijf inricht.

Groepscoachig waardevol?

Waarom deze groepscoaching zo gigantisch waardevol was voor mij, is omdat ik de dingen waar ik tegen aan liep veilig kon delen. En ik weet dat jij nu denkt; hoezo deel je dit met vreemden? Omdat deze onbekende allemaal het online ondernemerschap snappen maar ook zelf belemmerende overtuigingen herkennen. Zo konden we elkaar hierin helpen, steunen maar ook een luisterend oor bieden. We hebben allemaal wel een partner, een familielid of iemand in de omgeving die niet snapt waar je mee bezig bent. En dat is enorm frustrerend als je hierin niet begrepen voelt. Naast de Technische VA groep en deze waardevolle groep van een VA, een DTP-er, SEO expert en 2 andere Technische VA’s heb ik mijn besluit durven te maken om mijn loondienstbaan te beëindigen [december 2022].

Bekijk de recap van één van de Business Borrel en mijn buddiegroep via m’n Social Kanaal

 

  Business flow academie blog 2

  1:1 VIP Live dag | Hoornse Boeg

  Juli 2023, het nieuwe jaar als fulltime ondernemer kwam ik in de zomer weer in contact met Jessica. Ik was ondertussen 6 maanden aan de slag voor 2 vaste opdrachtgever en ben tevreden met m’n huidige klanten. Maar mijn eigen bedrijf; tjah dit stond even op een laag pitje, dus ik heb Jess weer in het leven geroepen. Samen in een Pipowagen op de hei in Hilversum stond de hele dag in het teken van mijn bedrijf. Een inspirerende brainstormsessie over mijn aanbod, mijn strategie en alles wat met mijn bedrijf te maken had, een verzorgde lunch en ter plaatsen lekker spontaan een video opnemen. Na zo’n livedag kreeg ik weer mooie nieuwe inzichten, zat ik weer vol in m’n energie en ging ik weer vlammen aan mijn bedrijf.

  Bekijk deze gezellig recap van Jessica

  Masterclass: in 10 stappen van uurtje factuurtje naar een succesvolle online business!

  • Ontvang een gratis opname
  • Binnen 1 uur weet je hoe jij je Online Business succesvol kunt inzetten!
  • Stoppen met uurtje factuurtje
  • Welke praktische stappen jij vandaag nog kunt toepassen om
   relaxter te ondernemen
  • Hoe je zonder dagelijks zichtbaar te zijn, toch elke dag nieuwe (potentiële) klanten kunt aantrekken

  Resultaat

  3 maanden lang een coach en mijn ego stemmetjes naast mij neergelegd, aan de slag met een effectieve weekplanning, Jess die regelmatig bij mij incheckte, mij erop wees dat Mindset je basis is, daarna je strategie van je bedrijf. De liefdevolle schop onder m’n kont van Jess maar ook haar luisterende oor en persoonlijke notes / spraakmemo’s en DM’s heb ik enorm prettig ervaren. De connecties met andere vrouwelijke ondernemers tijdens de Business Borrels en de Livedag hebben mij een volgende stap gezet in mijn ondernemersreis. De aanpak hoe Jess coacht gun ik elke (startende) online ondernemer (en heb al een aantal Business buddies naar Jessica doorverwezen ;)). En dít is mijn loyaliteit! Zodra ik in iemand geloof ga ik voor diegene. Ik haal wat ik nodig heb, in welk tijdspad, onderneem actie, overweeg of de investering nu het juiste moment is en wanneer ik het inzet in mijn eigen bedrijf. Dankzij de geweldige livedag met Jess ben ik momenteel bezig het professionaliseren van mijn aanbod, een effectieve weekplanning en online calls om mijn ideale klant beter te leren kennen. In juli en augustus heb ik mooie gesprekken gevoerd, goede feedback gekregen waarin ik de 2e helft van 2023 mee ga knallen!

  Wil je Jessica leren kennen?

  Check vooral haar Insta account en luister haar Podcast. Ik vind Jessica is Pro Online zichtbaarheid en geeft enorm veel (gratis) waarden al weg via haar Podcast, Instagram, de MasterClass (check haar website).

  Wacht alleen niet te lang want maandag 11 september 2023 start zij weer met een nieuwe lichting voor de Business Flow Academie.

  Ben je na het lezen van mijn Blog ervaring helemaal on Fire en brand je van nieuwsgierigheid en wil jij net als IK ook groeien met jouw Online Business? Klik op onderstaande link en je wordt doorverwezen naar de landingspagina van JessWorks – Business Flow Academie.

  Business Flow Academie

  Nieuwe groep start maandag 11 september 2023

  Even bellen?

  Heb je vragen over de opleiding? 
  Je mag mij altijd een berichtje sturen. Dit kan via het contactformulier, of per e-mail: Angel@techvadejong.nl
  Een DM via Instagram vind ik altijd leuk.Let’s connect ッ

   

  In mijn blog artikelen deel ik regelmatig externe links. Dit betekent dat ik affiliate partner ben van producten, diensten en/of personen en een kleine commissie ontvangt als je via mijn link een product of dienst aanschaft. Kost jou niets extra’s maar jij ontvangt van mij mijn eeuwige dankbaarheid.  Ik deel alleen diensten en producten waar ik zelf ook in heb geïnvesteerd en zeer tevreden over ben en er resultaat mee heb geboekt.